Allereerst heet ik u natuurlijk hartelijk welkom op mijn nieuwe postduivensite. Mijn naam is Henk Boertje en woon in Westerhaar.

Het begin:
Hoe ben ik met postduiven in aanraking gekomen? Als klein jochie in de jaren 60 ving ik samen met vrienden vreemde duiven op en was ik er al helemaal aan verknocht. In onze ogen was iedere vreemde duif een topper. Mijn eerste hokjes waren gebouwd van sinasappelkistjes die wij bij onze plaatselijke groenteboer kregen of kochten. Alles heel primitief, maar het plezier was er niet minder onder. Daarna ben ik in 1977 begonnen in mijn  vereniging De Zilvermeeuw aan de Vriezenveenswijk waar ik tot op heden nog steeds lid ben. In de begin jaren heb ik het totale spel gespeeld met vele  kampioenschappen zowel in de vereniging, Rayon, Kring, Afd. 9 op de Vitesse, Midfond, Dagfond, Jonge duiven en Natour.

Overnachting:
In 2009 heb ik mijn spel verlegd naar de overnachting, de eerste jaren ging met wisselend succes, maar er zit nog steeds een stijgende lijn in en heb inmiddels al een paar prachtige NPO overwinningen weten te behalen. Verder wens ik u veel leesplezier.

Henk-Boertje met duif

Over mij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X